Aripi de pui si conopida pane

de gugugh in Pui, 9 Noi 2010 | 7423 vizualizari

 

dupa o zi plina de activitati pt serviciu, m.am gandit sa gatesc ceva usor si bun si a iesit urmatoarea reteta. o bunatate

 

INGREDIENTE

  • aripi de pui
  • conopida
  • ou
  • faina
  • pesmet
  • cascaval/branza telemea
  • ulei pentru prajit
  • sare piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui si conopida pane:

Ingredientele sunt in functie de cate portii doriti. eu am folosit 8 aripioare de pui , o conopida mica, 3 oua.

Am procedat astfel: aripile de pui le.am spalat , le.am taiat varfurile si le.am pus la fiert in apa cu sare. Le.am spumat si le.am lasat sa fiarba cam 30 min.

Conopida se desface buchetele , se spala sis e fierbe in apa cu sare cca 5-10 min , se incearca cu furculita. nu se fierb insa prea tare. sa ramana usor crocante.

Ouale le batem bine cu sare , piper si cascaval sau branza rasa, cam 2 linguri.

punem pe farfurie faina  iar in alta farfurie pesmetul.

Scoatem pe o farfurie aripioarele si conopida fiarta si trecem sa le afcem pane astfel: dam mai intai prin faina , apoi ou si la sf prin pesmet si punem in tigaie in ulei incins si al foc mai iute. tb doar sa se rumeneasca frumos. Le scoatem pe hartie absorbanta si se servesc calde alaturi de garnitura la alegere. Eu le.am servit cu piure de cartofi si salata de ridichii negre.

TIPS-URI

1

se pune mai mult ulei in tigaie ca sa se poata praji bine si conopida.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de pui si conopida pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gugugh 1

09.11.2010, 21:57

cu mare drag gaby_d

Ligia Bxl 1

27.01.2011, 17:08

bune rau

cocolina 1

20.04.2012, 22:54

Foarte ,foarte bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Copanele si aripioare de pui crocante